Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης, που τελέστηκε μέσα Μαρτίου του 2024, σε βάρος 69χρονου – Tου είχαν αποσπάσει από το τραπεζικό λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των -11.948- ευρώ.

111 0

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε μέσα Μαρτίου του 2024, σε βάρος 69χρονου ημεδαπού, στην Κοζάνη.

Ειδικότερα, ο 69χρονος κατήγγειλε ότι την 15-03-2024, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείο και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, με το πρόσχημα χορήγησης επιδόματος που δικαιούται, κατάφερε να αποσπάσει από το τραπεζικό λογαριασμό του, συνολικά το χρηματικό ποσό των -11.948- ευρώ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 37χρονου αλλοδαπού, μίας 36χρονης ημεδαπής και ενός 19χρονου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης,

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

ΠΗΓΗ kozan.gr

In this article

Join the Conversation