Η Βασιλική Σταυρίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23

Η Βασιλική Σταυρίδου «ανέβασε» την Ελλάδα  στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας το χάλκινο  μετάλλιο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, προσθέτοντας έτσι ακόμα μία σπουδαία διάκριση για τα «γαλανόλευκα γάντια»

Η απονομή του μεταλλίου της πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στη Σόφια, βάζοντας τη «σφραγίδα» στις εξαιρετικές εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια του EUBC U23 Men and Women Boxing Championships.

Αξίζει να σημειωθεί για την αθλήτρια της Εθνικής μας ότι με την σκληρή δουλειά της και την αγάπη της για το άθλημα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, που κατακτά μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποδεικνύοντας ότι το Ελληνικό ταλέντο των αθλητών μας συνεχίζει να διαπρέπει στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Ωστόσο, η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς αύριο ολοκληρώνεται το EUBC U23 Men and Women Boxing Championships με τον τελικό στην κατηγορία +92 κιλών, όπου ο Στέλιος Ρουλιάς θα αγωνιστεί για το χρυσό  μετάλλιο.

Οι λάτρεις της Ελληνικής Πυγμαχίας  ανυπομονούμε για τον αγώνα αυτό, ελπίζοντας σε ακόμη μία θριαμβευτική  στιγμή για την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!
Μπράβο  σε όλη την Ελληνική Αποστολή!

ΠΗΓΗ Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας – Hellenic Boxing Federation

In this article

Join the Conversation