Συνάντηση εργασίας για τη Σχολής Αστυφυλάκων Καστοριάς

Συνάντηση εργασίας, συγκάλεσε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, με θέμα την Σχολή Αστυφυλάκων στην Καστοριά.

Παρόντες ήταν η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο θ. Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Κορεντσίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς Κώστας Τσανούσας, ο Αστυνομικός Δ/ντης Καστοριάς Νικόλαος Έξαρχος, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ Τάσος Σιδηρόπουλος μαζί με στελέχη της ΑΝΚΟ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, η Δ/ντρια Τεχνικών Έργων ΠΕ Καστοριάς Βασιλική Σιδηροπούλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε ο φάκελος Δημόσιας Σύμβασης από την μελετητική ομάδα της ΑΝΚΟ που προβλέπει, μεταξύ άλλων, το είδος και τον προϋπολογισμό των μελετών και εργασιών στο υφιστάμενο κτήριο, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αμανατίδης μαζί με την Βουλευτή κ. Αντωνίου θα παραδώσουν τον φάκελο Δημόσιας Σύμβασης, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν παρατηρήσεις και τελική έγκριση.

👍 Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα του tsotilinews εδώ https://www.facebook.com/tsotilinewspage

 

 

ΠΗΓΗ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fouit.gr

In this article

Join the Conversation