Εξαφάνιση 44χρονου από τη Χρυσαυγή-Κανένα νέο,μεγαλώνει η αγωνία

4118 0

Εξαφάνιση 44χρονου από τη Χρυσαυγή-Κανένα νέο, μεγαλώνει η αγωνία-Φέρεται να έλεγε ότι θα πάει στο Άγιο Όρος-Βρέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό του στο σπίτι

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου, από τη Χρυσαυγή Βοϊου, ο οποίος φέρεται να εξαφανίστηκε στις 4 Αυγούστου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο εν λόγω άντρας, μόνιμος κάτοικος Τσοτυλίου, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε μόλις στις 17 Αυγούστου από την αδερφή του που διαμένει εκτός Π.Ε.Κοζάνης, φέρεται να έλεγε σε φίλους πως θα ξεκινήσει για το Άγιο Όρος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το όνομά του δε συμπεριλαμβάνεται στους καταλόγους που εκδίδονται για τα λεγόμενα διαμονητήρια.

Τις αστυνομικές αρχές προβληματίζει το γεγονός πως τόσο το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου, όσο και το ΙΧ αυτοκίνητό του βρέθηκαν στο σπίτι του, ενώ, φυσικά, έχουν ληφθεί σχετικές καταθέσεις από συγγενικά του πρόσωπα.

Για τον εντοπισμό του 44χρονου χρησιμοποιήθηκε και drone, πέριξ της Χρυσαυγής, όπου εθεάθη τελευταία φορά, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia ο ίδιος και στο παρελθόν είχε φύγει από το σπίτι του, αλλά όχι για περισσότερες από 3-4 ημέρες, κάτι που ίσως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει μεταβεί σε κάποια άλλη περιοχή.

Tέλος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μέχρι αυτή την ώρα, πρωί Δευτέρας, δεν έχει εκδοθεί το γνωστό, σε ανάλογες περιπτώσεις, Silver Alert, κάτι που δεν είναι, πάντως, στην αρμοδιότητα της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ kozanimedia.gr

 

In this article

Join the Conversation